De verkoop bedrijfsauto hoeft helemaal niet zo lastig te zijn

Uw bedrijfsauto is een van de belangrijkste investeringen in uw leven. Echter kan het zomaar zo zijn dat u in de loop van de tijd merkt dat u behoefte heeft aan een nieuwer of groter model. Dan is het de hoogste tijd om uw huidige auto in de verkoop te zetten. Gelukkig hoeft de verkoop bedrijfsauto hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Er zijn vandaag de dag meer dan genoeg mogelijkheden waar u uit kunt kiezen om uw bedrijfsauto erg snel succesvol te verkopen.

Een opkoper beschikt over een uitstekend netwerk om uw wagen voor een juiste prijs te verkopen

Veel eigenaren van bedrijfsauto’s kiezen ervoor een opkoper in te schakelen tijdens dit proces. Een opkoper beschikt over een uitstekend netwerk om uw wagen voor een juiste prijs te verkopen. Ook ontvangt u altijd een officieel RDW vrijwaringsbewijs, zodat u zeker weet dat de gehele verkoop van A tot Z wordt geregeld. Wat voor soort bedrijfsauto wilt u binnenkort in de verkoop gaan zetten?

De opbrengst van een bus verkopen ontvangt u op uw rekening of in contanten

Het kan zomaar zo zijn dat de verkoop van uw bedrijfswagen binnen en mum van tijd wordt gedaan. De opbrengst van een bus verkopen ontvangt u op uw rekening of in contanten. U heeft altijd te maken met dezelfde persoon tijdens het traject, zodat persoonlijk contact altijd centraal blijft staan. Ideaal als u bijvoorbeeld vragen heeft gedurende het verkooptraject. Als u met een opkoper een samenwerking start, wordt en netjes een taxatie voor u gedaan, zodat u zeker weet dat u een eerlijke prijs krijgt voor de bedrijfsauto. 

Een ophaalservice in heel Nederland is mogelijk

Waar in het land zet u uw bedrijfsauto binnenkort te koop? Een ophaalservice in heel Nederland is mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk dat u uw bedrijfsauto in gaat ruilen bij een opkoper. Door contact op te nemen met een opkoper, krijgt u meteen meer informatie over alles opties waar u uit kunt kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.