Detailing en carwrapping

High End DetailingHigh end detailing

Bij Ride & Shine Detailing is elke detailing er eentje waar het resultaat centraal staat. Binnen Europa zijn vele auto detailing bedrijven, enkel is maar één bedrijf wat de lat hoger legt en uitblinkt is in service, kennis, kwaliteit en het eindresultaat.

In onze autowerkplaats kunnen we genieten van alle faciliteiten. Over elke stap is zorgvuldig nagedacht en zijn er kosten noch moeite is gespaard om uw auto de veilige omgeving te geven die deze verdient.
De wasplaats is voorzien van een professionele hogedrukinstallatie waar we werken met kalkvrij water en op die exact juiste temperatuur uw auto reinigen.

Wat is car wrappen nou precies?

Het auto wrappen, ook wel carwrapping genoemd zorgt ervoor dat de ondergrond wordt beschermd en jouw auto er stipt uit komt te zien. Presto Dimensions is al sinds 2006 specialist in het wrappen van auto’s, boten en dergelijke voertuigen.

Hoe gaat het in zijn werking?

Het idee is vrij eenvoudig. Je brengt wrapfolie aan op het voertuig om een gewenste uitstraling te creëren. Het proces is echter veel ingewikkelder.

Voor een goede carwrap zijn een aantal zaken vereist. Een kwalitatieve staat van de ondergrond is één daarvan. Vervolgens kijken wij naar de gewenste kleur van de auto wrapping. Hier zullen we adviseren in kleur en verwerking.

De carwrap montage wordt uitgevoerd door de beste wrappers met jaren ervaring. Ons team met specialisten reinigen de auto grondig en verwijderen op een veilige manier hardware van uw auto om naden zoveel mogelijk te voorkomen en de levensduur te waarborgen.

 

Over Presto Dimensions

Presto Dimensions staat bekend om kwaliteit en oplossingen voor gecompliceerde projecten. Waar andere bedrijven stoppen gaan wij verder. We kijken altijd vooruit en werken met de nieuwste technieken die garant staan voor het gewenste resultaat.

Wij beschikken over een zeer compleet team met ieder zijn eigen specialisme. Dat is dan ook een van de redenen voor ons succes. Wij kunnen een totaal pakket aanbieden, omdat ieder doet waar deze goed in is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.