Nieuwe auto kopen

Nieuwe auto kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Dan ben je vast benieuwd wat de meest verkochte auto’s van 2019 in het eerste kwartaal zijn. Ik heb voor jou alvast wat onderzoek gedaan naar de meest verkochte merken én de meest verkochte modellen van 2019. Dat scheelt jou zelf weer wat onderzoek doen! Vervolgens heb ik ook een paar opties voor je op een rijtje gezet waar je je nieuwe auto kunt kopen en je oude auto kunt inruilen.

Meest verkochte merken

Van alle merken die verkocht worden, zijn er een aantal die steevast de top 5 bezetten. Deze cijfers zijn gebaseerd op kentekenregistraties zoals die verwerkt worden. Ik heb deze merken voor je op een rijtje gezet:

  1. Volkswagen
  2. Opel
  3. Peugeot
  4. Ford
  5. BMW

Meest verkochte modellen

Als je het lijstje van meest verkochte automerken vergelijkt met het lijstje van meest verkochte modellen, kom je modellen tegen die niet bij de meest verkochte merken terugkomen. Bijvoorbeeld Volkswagen heeft in de algemene top 10 al 4 modellen staan! Ook wordt hier geen onderscheid gemaakt tussen verschillende uitvoeringen van modellen. Hierbij kun je denken aan de normale uitvoering van de Volkswagen Golf en de Volkswagen Golf Cabriolet. Dit zijn de meest verkochte modellen van het eerste kwartaal van 2019:

  1. Ford Focus
  2. Volkswagen Golf
  3. Volkswagen Polo
  4. Kia Picanto
  5. Tesla Model 3

Waar koop je jouw nieuwe auto?

Nu je weet welke modellen het populairst zijn in het eerste kwartaal van 2019 wil je natuurlijk ook weten waar je jouw nieuwe auto kunt kopen voor een goede prijs! Autobedrijf Ferdy Snijders is een bedrijf dat speciaal voor jou op zoek gaat naar de auto die jij wilt hebben. Hier kun je precies je eisen doorgeven en dan wordt er specifiek voor jou gezocht! Neggers Auto’s heeft altijd een mooi assortiment van verschillende occasions. Hier staan een aantal modellen tussen die hoog scoren in de verkoopcijfers van 2019! Wil je je oude auto gelijk kwijt? Het kan zijn dat je jouw oude auto al helemaal afgereden hebt. Dan kun je deze kwijt bij Autodemontage Kanaaldijk. Hier geven ze gegarandeerd een mooie prijs voor jouw oude auto en ze hebben een eigen ophaaldienst! Op die manier hoef je de deur niet uit om de oude auto weg te brengen maar ze komen de auto zo snel mogelijk bij je thuis ophalen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.