Occasions in Apeldoorn

Occasions in Apeldoorn

Vandaag vertel ik waarom ik onlangs vrij onverwachts een nieuwe auto moest kopen. Ik ben altijd een hele nette chauffeur. Ik houd me aan de regels op de weg en ik zorg ervoor dat ik nooit in de weg rijd. Helaas besloot een andere automobilist dat hij daar geen zin in had, en parkeerde de voorkant van zijn auto tegen de zijkant van de mijne.

Gelijk naar de garage

Je begrijpt misschien wel dat ik me echt kapot geschrokken ben. Hoe durft hij? Mijn auto was dus compleet afgeschreven, ik kon er helemaal niets meer mee. Het punt is dus dat ik voor mijn werk absoluut een auto nodig heb. Dus ik ben direct naar Autobedrijf Weijers gegaan, een van de vele auto bedrijven in Apeldoorn.

Hier vond ik een zeer uitgebreid aanbod aan nette occasions. Gelukkig hadden ze een zeer mooie Hyundai staan. Mijn vorige auto was namelijk ook een Hyundai en daar was ik zeer aan gehecht. Deze nieuwe was een mooie vervanging voor mijn geliefde bolide die ik nu zo moet missen.

Mooie occasion in Apeldoorn

Nou, uiteindelijk was alles eind goed, al goed, met terugblik op het ongeluk. Mijn verzekering dekte gelukkig alles aangezien ik absoluut niet de schuldige was. En eigenlijk moet ik zeggen dat mijn nieuwe auto nog lekkerder rijdt dan de vorige. Ik ben echt blij met mijn occasion auto uit Apeldoorn.

Ik hoop echt dat al mijn mede weggebruikers zich nu wél netjes aan de regels houden en stoppen als er een stopbord naast de weg staat. Ik wil mijn nieuwe auto namelijk absoluut niet meer kwijt want ik ben er alweer helemaal aan gehecht. Nu ik het over die auto heb, ik bedenk me net dat hij voor zijn maandelijkse controle naar de garage moet. En dan naar de wasstraat. Stel je voor, straks wordt hij vies…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.