Uw auto laten wrappen

Uw auto wrappen

Tegenwoordig worden er steeds vaker auto’s gewrapt. Het is het beplakken met een laag wrapfolie. Door een auto te wrappen, beschermt u uw autolak, waardoor de verkoopwaarde hoger zal worden. U kunt uw auto laten wrappen als u reclame wilt maken, omdat u voor uzelf werkt. Uw auto wrappen heeft belangrijke voordelen ten opzichte van het overspuiten van uw auto. Het overspuiten van uw auto is veel arbeidsintensiever en zal daardoor ook aanmerkelijk duurder zijn, dan wanneer u uw auto laat wrappen. Het overspuiten van uw auto kost al snel rond de € 2000, terwijl u uw auto kunt laten wrappen voor ongeveer € 1200. Ook is de wrapfolie vrij eenvoudig te verwijderen en te vervangen.

Wanneer u een tweedehandsauto koopt

Het komt regelmatig voor dat personen die een tweedehandsauto kopen wel gelukkig zijn met de auto, maar niet met de kleur. Het kan ook zo zijn dat u al vele jaren in uw auto rijdt, maar uitgekeken bent op de kleur. Voor deze personen is wrappen de oplossing. U hoeft dan niet uit te kijken naar een andere auto, omdat wrappen de gemakkelijkste manier is om van kleur te veranderen.

Reclame maken

U kunt eenvoudig reclame maken voor uw bedrijf of onderneming met uw auto door hem te laten wrappen. Zo kunt u er een bedrijfslogo op aan laten brengen, maar ook belettering of afbeeldingen. U kunt het zo gek niet bedenken, omdat alles praktisch mogelijk is wanneer u uw auto laat wrappen. Wanneer u uw auto laat wrappen, krijgt u garantie op het aanbrengen van de folie. Op het aanbrengen krijgt u twee jaar en op de kleur van de folie vijf jaar. De kleurgarantie zal niet gelden voor de verticale en platte delen van de auto.

Presto Dimensions

U kunt bij Presto Dimensions terecht voor wrapping, coatings, full colour prints, visuals, belettering en nog veel meer. Presto Dimensions is een one stop shop om reclames op voertuigen aan te laten brengen. Ze zijn gespecialiseerd in alle vormen van belettering. U kunt bij Prest Dimensions terecht voor; visuals Groot formaat full colors, Pandbelettering Indoor, Design Paint protection, Full color plexiglas panelen, Carwraps Bootwraps, film Drukwerk Werk, kleding en Lichtreclame Maatprojecten. Wat u ook wilt laten aanbrengen voor de reclame, bij Presto Dimensions is het allemaal mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.